Brandschade schietbaan in Thalang

Thalang-

Een brand heeft een deel van een schietbaan in Thalang beschadigd.

Brandweerlieden vertelden de Phuket Express dat ze op donderdagmiddag (16 maart) op de hoogte waren gebracht van de brandth) op een schietbaan in de deelgemeente Sakoo.

Ze kwamen ter plaatse met twee brandweerauto's en ontdekten dat het vuur nog steeds hevig woedde. Het duurde ongeveer een half uur om het vuur onder controle te krijgen. Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.