Zweedse man gearresteerd op het eiland Samui voor 75 dagen te lang blijven

Samui-eiland, Surat Thani –

Een 34-jarige Zweedse man werd gearresteerd op het eiland Samui in Surat Thani voor 75 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

De immigratieambtenaren van Surat Thani vertelden de Phuket Express dat ze onlangs de heer CHRISTOPHER TONY SETFORS, 34, een Zweeds staatsburger, hebben gearresteerd. Hij werd gearresteerd op de Chaweng Beach Road voor een warenhuis.

Volgens de politie zit hij nu op 75 dagen overschrijding van zijn visum. Hij werd naar het politiebureau van Bophut gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur en wacht op zijn uitzetting.

De arrestatie volgde op Surat Thani immigratieambtenaren die patrouilleerden om buitenlanders die te lang in het land bleven te arresteren. Dit kan willekeurige paspoortcontroles omvatten die legaal zijn in Thailand.

****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.