Groep dolfijnen gespot in Phang Nga

FOTO: MGR Online

Phang Nga-

Thaise en buitenlandse toeristen waren enthousiast nadat ze een groep dolfijnen hadden gezien in het Mu Ko Surin National Park in het district Khura Buri.

Een rondvaartboot voer met Thaise en buitenlandse toeristen in het Mu Koh Surain National Park. De bootkapitein zag een groep dolfijnen voordat hij de speedboot afremde. Toeristen waren enthousiast nadat de dolfijnen zich meer dan tien minuten rond hun boot lieten zien.

Het hoofd van het Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park, de heer Prarop Plang Ngan, vertelde de Phuket Express dat het volgens de foto's spinnerdolfijnen waren. Ze zijn meestal te vinden in het Mu Ko Surin en het Mu Ko Similan National Park-gebied.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.