Twee kinderen en een volwassene gewond na een crash met een sedan in Phuket

FOTO: PHUKET RAUMJAI REDDING

Phuket -

Twee kinderen en een volwassene zijn gewond geraakt nadat een sedan tegen een hoogspanningsmast in Mueang Phuket botste.

Hulpdiensten meldden dat ze op maandagavond (13 maart) op de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op de Chao Fah – Suan Lueang Road in Wichit.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde sedan op de weg en de beschadigde elektriciteitspaal op de middenberm. In de sedan werden drie gewonden aangetroffen, twee kinderen en een volwassene. Ze werden naar het Vachira Phuket Hospital in Phuket Town gebracht.

De politie van Wichit zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.