Zeven mensen gearresteerd in Patong wegens vermeende illegale verwerking van cannabistoppen

Patong-

Zeven mensen zijn gearresteerd voor het naar verluidt illegaal verwerken van cannabistoppen op Bangla Road en Soi Sane Sabai in Patong.

Op maandagavond (13 maartth) inspecteerde een team van medisch personeel van het Department of Thai Traditional Medicine en de politie van Patong cannabiswinkels aan Bangla Road en in Soi Sane Sabai.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat zeven mensen zijn gearresteerd. Ze worden beschuldigd van het zonder toestemming verwerken van gecontroleerde kruiden (cannabistoppen).

Ambtenaren van het Department of Thai Traditional Medicine vertelden de Phuket Express dat er in Phuket 1,244 locaties geregistreerd zijn voor de verkoop van cannabis en 1,192 hebben legale licenties ontvangen, volgens het laatste record tot maart. Dit nummer is nummer één van elke provincie in Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.