Eieren van zeeschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Er zijn meer zeeschildpadeieren gevonden op een strand in het nationale park Phang Nga in het district Thai Mueang.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kantoor in Phang Nga vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (12 maart) door de lokale bevolking op de hoogte waren gebrachtth) dat ze een spoor vonden van een moederzeeschildpad.

Ambtenaren gingen naar het strand waar ze het nest met zeeschildpadeieren vonden, begraven in het Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park.

Er wordt aangenomen dat de eieren groene zeeschildpadden zijn. Het gebied werd niet beïnvloed door zeewater of slecht weer. Er werd een tijdelijke kooi gebouwd om de eieren te beschermen tegen andere dieren.

Dit vind je misschien leuk:

Een groene zeeschildpad legde 96 eieren op het eiland Tachai in Similan National Park.

*************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.