Russische toerist verdrinkt op Phi Phi-eiland in Krabi

FILE FOTO

Krabi-

Een mannelijke Russische toerist die onlangs met een gids uit Phuket was gekomen, is verdronken op het eiland Phi Phi in Krabi.

Lokale media in Krabi meldden dat het afgelopen weekend een 55-jarige mannelijke Russische toerist met een gids vanuit Phuket naar Krabi is gekomen. Hij nam deel aan snorkelactiviteiten met een reisgezelschap in Monkey Bay op het Phi Phi Don-eiland.

De naam van de toerist werd ingehouden door ambtenaren van Krabi.

De Russische man werd later dood in zee gevonden, vermoedelijk van verdrinking. Zijn lichaam werd naar een ziekenhuis in Krabi gebracht en er werd contact opgenomen met zijn ambassade.

Er is autopsie uitgevoerd om zijn doodsoorzaak te achterhalen. Er werden geen verdere details vrijgegeven. Onlangs is in Krabi ook een Taiwanese toerist overleden door verdrinking.

Dit vind je misschien leuk:

Een Taiwanese toerist is overleden na snorkelen op een eiland in Mueang Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.