Man uit Myanmar in Koh Phangan valt vier Thaise mensen met een schaar aan in woedende woede nadat ze zijn afgewezen voor een date

Pha-Ngan-eiland, Surat Thani –

Een man uit Myanmar is gearresteerd nadat hij vier Thais had aangevallen met een schaar en een houten stok. De romantische avances van de man naar een van de slachtoffers waren afgewezen, wat het incident veroorzaakte.

De Samui Public Relations Department vertelde de Phuket Express dat op zaterdag (11 maart).th) De heer AUNG HTWE NAING, 31, Myanmar National, viel drie Thaise mannen en een Thaise vrouw aan met een schaar en een houten stok voordat hij wegreed.

Hij werd later op zondag (5 maart) om 00 uur gearresteerdth) in een werkkamp voor migranten. Hij werd naar het politiebureau van Koh Pha-Ngan gebracht om te worden beschuldigd van opzet tot moord.

De Thaise vrouw, van wie de naam ter bescherming niet bekend is gemaakt, zei dat de verdachte uit Myanmar, Aung, verliefd op haar was, maar dat ze hem niet mocht en dat ze zijn romantische avances afwees.

Aung ontstak in woede nadat ze was afgewezen en viel de vrouw en drie van haar vrienden aan, verklaarden de slachtoffers.

Aung zat op het moment van de pers in hechtenis en had nog geen verklaring over zijn acties aan de media of een pleidooi vrijgegeven.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.