Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: bezoeken van Franse consuls, open vuur van mannen in het ziekenhuis en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 6 maart 2023 tot en met zondag 12 maart 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een Belgische man is overleden nadat hij naar verluidt was uitgegleden en met zijn hoofd op de grond viel terwijl hij probeerde zijn vriend tegen te houden die ruzie had met een Thaise man in Patong.

Een Belgische man die stierf nadat hij naar verluidt was uitgegleden en gevallen in Patong, was mogelijk betrokken bij een ruzie over een Tuk Tuk-tarief.

2. Een bestuurder werd gearresteerd nadat hij het vuur opende met een pistool in een parkeergarage van een ziekenhuis in Phuket Town. Het incident kwam voort uit een ruzie over een parkeerplek.

Een bestuurder die het vuur opende met een pistool in het parkeergebouw van een ziekenhuis in Phuket Town, wordt aangeklaagd voor poging tot moord.

3. De consul van Frankrijk in Thailand en de consul van Frankrijk in Phuket bezochten de vice-gouverneur van Phuket om de recente problemen met Franse toeristen in Phuket te bespreken.

De consul van Frankrijk in Thailand bezocht de provinciale politiecommandant van Phuket om te praten over Franse toeristen die wetten hadden overtreden en juridische problemen veroorzaakten, waardoor sommigen een controversieel rode- en gelekaartsysteem voorstelden.

4.  Een niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam werd gevonden in de buurt van een eiland in Rawai.

Een niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam dat drijvend werd gevonden in de buurt van een eiland in Rawai, is mogelijk een Roemeense duiker die twee maanden geleden vermist was.

5. Twee buitenlanders zijn als vermist opgegeven twee dagen nadat ze een kajak huurden op Coconut Island in Mueang Phuket.

Er is een zeeonderzoek gestart naar twee vermiste mannelijke buitenlanders met een kajak in Mueang Phuket.

Twee vermiste buitenlanders en een kajak zijn naar verluidt veilig teruggevonden na te zijn gered door een bootkapitein.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.