UPDATE: Marine Search gelanceerd voor twee vermiste buitenlanders met kajak in Phuket

Phuket -

Er is een zeeonderzoek gestart naar twee vermiste mannelijke buitenlanders met een kajak in Mueang Phuket.

Ons vorige verhaal:

Twee buitenlanders zijn als vermist opgegeven twee dagen nadat ze een kajak huurden op Coconut Island in Mueang Phuket.

Nu voor de update:

De zoektocht op zee werd zondagmiddag (12 maart) gelanceerdth) door Kusoldharm reddingsduikers. Ze gingen op zoek met behulp van een boot die vanaf de Laem Hin-pier in Koh Kaew werd gelanceerd.

Kusoldharm-reddingsduikers vertelden de Phuket Express dat het zoekteam op zoek was naar de vermiste kajak. Als ze de kajak hebben gevonden, gaan ze de zee in om onder en dichtbij te zoeken. Er was echter geen teken van de kajak en de twee buitenlanders werden tot nu toe na drie uur zoeken gevonden. Tijdens het zoeken stond er ook een sterke stroming.

Ondertussen heeft de Phuket Marine Police ook in het betreffende nabijgelegen gebied gezocht.

Dit is een ontwikkelingsverhaal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.