Twee buitenlanders als vermist opgegeven na het huren van een kajak in Phuket

Phuket -

Twee buitenlanders zijn als vermist opgegeven twee dagen nadat ze een kajak huurden op Coconut Island in Mueang Phuket.

De politiechef van Phuket, kolonel Pratueang Ponmana, vertelde de Phuket Express dat een hotelmanager en stafmedewerker op Coconut Island, ten oosten van Phuket in het subdistrict Koh Kaew, aangifte hebben gedaan bij de politie van Phuket.

Ze vertelden de politie dat op vrijdag (10 maartth) twee mannelijke buitenlandse toeristen huurden een kajak bij het hotel, wiens naam in afwachting van verder onderzoek op politieverzoek werd achtergehouden. De twee buitenlandse mannen van onbekende nationaliteit schreven de naam van de huurder als 'Bey' met hotelkamernummer 2318.

Het hotelmanagement kwam er later echter achter dat er geen kamernummer 2318 in het hotel is. Het is onduidelijk waarom dit niet meteen als een discrepantie werd opgemerkt door het hotelpersoneel dat de kajakverhuur beheerde.

Om 5 uur kwamen de twee buitenlanders niet terug. Op zaterdagochtend (00 maartth) het hotel zocht in de buurt maar er was geen teken van hen. Het hotel is bang dat ze in gevaar zijn.

Kolonel Pratueang vertelde de Phuket Express dat de politie camerabeelden in de buurt heeft bekeken om te zien of de twee buitenlanders de kajak misschien ergens anders hebben achtergelaten in plaats van terug te keren naar het hotel, of misschien zelfs de kajak hebben gestolen.

De kwestie is nog in onderzoek op het moment van ter perse gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.