Tuk Tuk-taxichauffeur gearresteerd na het stelen van iPhone 14 Pro Max van Zweedse toerist in Patong

Patong-

Een Tuk Tuk-taxichauffeur is gearresteerd na het stelen van een iPhone 14 Pro Max van een Zweedse toerist in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op zaterdag (11 maart).th) Mevrouw Merdzana Pepic, Zweedse, kwam naar het politiebureau van Patong. Ze zei dat ze misschien haar mobiele telefoon was vergeten in een Tuk Tuk-taxi.

Ze zei dat ze 's ochtends op een Tuk Tuk-taxi stapte van de Bangla Road naar een hotel in Patong. Toen ze bij het hotel aankwam, ontdekte ze dat haar iPhone 14 Pro Max niet bij haar was en dacht ze dat ze hem misschien was vergeten in de Tuk Tuk-taxi.

De politie van Patong heeft de iPhone opgespoord via een mobiele applicatie. Ze identificeerden uiteindelijk de locatie van de mobiele telefoon op Taweewong Road in Patong. Ze gingen naar de locatie en vonden de Tuk Tuk-taxi.

De chauffeur, de heer Kritsada Damjan, kwam kort daarna opdagen. De politie doorzocht de Tuk Tuk-taxi en vond de iPhone 14 Pro Max achter de bestuurdersstoel. De heer Kritsada gaf toe dat hij de mobiele telefoon had gevonden voordat hij deze achter de bestuurdersstoel verstopte. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van diefstal.

Mevrouw Merdzana Pepic had haar iPhone 14 Pro Max teruggestuurd en bedankte de politie van Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.