Man gearresteerd met drugs en vuurwapen in Thalang

Thalang-

Een Thaise man werd gearresteerd met 125 methamfetaminepillen, een pistool en kogels in Thalang.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat ze dit weekend een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als Mr. Mard, 30, uit Thalang. Bij hem werden 125 methamfetaminepillen, een handgemaakt pistool en drie kogels in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling te verkopen en illegaal bezit van een vuurwapen en munitie.

Dit vind je misschien leuk:

De politie van Chalong heeft vier Thaise drugsverdachten aangehouden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.