Vier vermeende drugsdealers gearresteerd in Chalong met 16,000 meth-pillen en crystal meth

Chalong, Phuket —

De politie van Chalong heeft vier Thaise drugsverdachten aangehouden.

De twee afzonderlijke arrestaties vonden plaats op vrijdag 10 maart. De eerste verdachte, de heer Suwat Ting Thong-In, 49, werd omsingeld en opgepakt in zijn huuraccommodatie in Soi Mayuree in het Mueang-district van Phuket. De politie nam bij Suwat een .22 mm pistool, vier kogels en 19.50 gram crystal meth in beslag.

Vervolgens vond er nog een arrestatie plaats in de nabije omgeving van Soi Suksan. De politie van Chalong arresteerde drie drugsverdachten, de heer Yosthorn Chatthong, 26, mevrouw Atchareeporn Laebua, 28, en mevrouw Sawittree Bumrungraj, 23. Bij hen werden 16,849 meth-pillen en 65.8 gram crystal meth, drie smartphones en twee motorfietsen in beslag genomen. volgens de politie.

De vier vermeende dealers werden in hechtenis genomen en werden geconfronteerd met drugslasten.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.