Pubmanager in Patong gearresteerd voor het naar verluidt aanbieden van shisha aan klanten

Patong, Phuket —

De politie van Patong deed een inval in een uitgaansgelegenheid in Phuket en arresteerde de locatiemanager omdat hij naar verluidt klanten Shisha zou hebben verstrekt.

Op vrijdag 10 maart deden wetshandhavers rond 11 uur een inval in de Crystal pub, ingegeven door berichten dat het etablissement openlijk shisha aan zijn klanten verstrekte. De pub bevindt zich in Soi Bangla in de wijk Kathu.

Na het doorzoeken van de locatie vonden de agenten 3,362 gram e-liquid en meer dan 52 shisha's. De locatiemanager, wiens naam door de autoriteiten was achtergehouden, werd gearresteerd en beschuldigd van het overtreden van de Tabakswet en het bezit van belastingontduikende en beperkte producten.

De manager werd overgebracht naar het politiebureau van Patong om juridische stappen te ondernemen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.