UPDATE: Lichaam drijvend gevonden in Rawai Mogelijk vermiste Roemeense duiker

Rawai, Phuket –

Een niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam dat drijvend werd gevonden in de buurt van een eiland in Rawai, is mogelijk een Roemeense duiker die twee maanden geleden vermist was.

Ons vorige verhaal:

Een 47-jarige Roemeense duiker wordt nog steeds vermist. Het Searching Command Center was verplaatst van het Yanui-strand in Rawai naar de gemeente Rawai en de bredere zoektocht eindigde en verhuisde naar lokale vissers en bewoners om in januari verder te zoeken naar hem.

Een niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam werd gevonden in de buurt van een eiland in Rawai.

Nu voor de update:

Vrienden van de vermiste Roemeense duiker MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47, kwam het lichaam bekijken. Ze hebben naar verluidt aan de politie van Chalong bevestigd dat het lichaam dat een duikpak droeg, MR was. SOMESAAN.

Het identificatieproces en een autopsie zullen echter worden uitgevoerd om het lichaam officieel te identificeren en de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.