Consul van Frankrijk in Thailand bezoekt de vice-gouverneur van Phuket om recente problemen met enkele Franse toeristen te bespreken

Phuket -

De consul van Frankrijk in Thailand en de consul van Frankrijk in Phuket bezochten de vice-gouverneur van Phuket om de recente problemen met Franse toeristen in Phuket te bespreken.

Op donderdag (9 maartth) verwelkomde de vice-gouverneur van Phuket, de heer Arnuparb Rodkwuan Yodrabam, de heer Christophe Hemmings, de consul van Frankrijk in Thailand, en de heer Alain Faudot, de consul van Frankrijk in Phuket.

De consul van Frankrijk in Thailand, de heer Hemmings, zei tijdens de bijeenkomst: “Als een Franse staatsburger in Phuket zich niet aan de regels en wetten houdt, onderneem dan alstublieft serieuze juridische stappen. Denk ook na over regels of wetten om problematische toeristen voor een lange periode uit te zetten. We hebben serieuze juridische acties ondersteund voor iedereen die zich niet aan de regels en wetten houdt, vooral voor het verkeer. Bedankt aan de Phuket-functionarissen voor het goed zorgen voor de Fransen in Phuket en aan de overgrote meerderheid van de Franse toeristen die de regels en wetten van Thailand volgen.”

Vice-gouverneur Arnuparb voegde eraan toe: “We zijn blij dat we elke nationale toerist gelijk kunnen verwelkomen. We proberen ook eventuele problemen of verlies voor toeristen te voorkomen. Bedankt aan de Franse consul die begrijpt dat we ons best doen om iedereen veilig te houden. Phuket is een bekende plek voor Franse toeristen. We zijn een goede gastheer om ook voor hen te zorgen.”

Misschien vind je deze leuk:

Twintig Franse motorcoureurs zijn gearresteerd na het veroorzaken van overlast.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

Een Franse motorrijder in Patong kreeg een boete van 1,500 baht voordat hij bij de Franse ambassade werd aangegeven nadat hij openbare overlast had veroorzaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.