Russische man gearresteerd op het eiland Pha-ngan voor 188 dagen overstay

Pha-ngan-eiland, Surat Thani –

Een 50-jarige Russische man werd gearresteerd op het eiland Pha-ngan in Surat Thani voor 188 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Surat Thani Immigratieambtenaren vertelden de Phuket Express dat ze deze week MR. LEONID TOISLOI, 50, Russisch staatsburger. Hij werd gearresteerd voor een buurtwinkel in Chalok Lam, op het eiland Pha-ngan.

Volgens de politie zit hij nu op 188 dagen overschrijding van zijn visum. Hij werd naar het politiebureau van Koh Pha-ngan gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur en wacht op uitzetting.

Het is onduidelijk hoe hij is gepakt.

*************************

 

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.