Dode dolfijn gevonden op het strand van het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Een dode dolfijn is aangespoeld op een strand op het eiland Samui.

Officieren van de Samui District Offices vertelden de Phuket Express dat ze op donderdag (9 maart) op de hoogte waren gebracht van een dode dolfijnth) in het Hua Thanon-strand in het subdistrict Maret.

Ze kwamen op het strand aan om de dode dolfijn te vinden. Er is contact opgenomen met het Marine and Coastal Resources Research Centre en het Central Gulf Centre of Thailand in Chumphon.

De dode dolfijn werd begraven op het strand in afwachting van medewerkers van het centrum om de dode dolfijn mee te nemen voor een autopsie om de doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.