Gezochte Russische man gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens vermeende illegale invoer van drugs

Phuket -

Een gezochte Russische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket wegens vermeende invoer van illegale drugs.

Het Phuket Immigration Office vertelde de Phuket Express dat op woensdag (8 maartth) hebben ze MR gearresteerd. ALEKSANDR KHUBBEEV, 37, Russisch staatsburger.

Hij is een gezochte verdachte met een arrestatiebevel van een Thaise strafrechter uitgevaardigd op 16 februari 2023, voor de beschuldiging van het importeren en verkopen van illegale categorie 1 drugs (methyleendioxyamfetamine MDA).

Hij werd gearresteerd bij de immigratiecontrolepost in de internationale aankomstterminal. Het was onduidelijk waar hij vandaan kwam.

*******************************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.