UPDATE: Phuket Transgender Thief verkocht gestolen gouden voorwerpen aan een transgender vriend in Pattaya

Patong-

Een transgenderdief in Patong verkocht de gestolen gouden voorwerpen aan een transgendervriend in Pattaya.

Ons vorige verhaal:

Een transgender persoon in Patong is gearresteerd nadat hij een gouden sieraad had weggenomen van een Britse toerist.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express op maandag (6 maart) dat ze hun onderzoek voortzetten nadat ze een transgender zakkenroller hadden gearresteerd wegens diefstal van een transgender toerist. De zakkenroller, Jakkree, gaf bij de politie toe samen te werken met een andere transgender in Pattaya.

Jakkree verkocht de gestolen gouden voorwerpen aan een persoon die alleen geïdentificeerd werd als Kotchakorn voordat Kotchakorn de gestolen gouden voorwerpen in de omgeving van Pattaya verkocht.

De politie van Patong gelooft dat de twee opereerden als dieven en hekken gericht op buitenlandse toeristen in zowel Pattaya als Patong. Vooral Pattaya heeft de afgelopen maanden te maken gehad met een golf van diefstallen, vooral gericht op Indiase toeristen.

De politie in zowel Patong als Pattaya heeft gezworen alle zakkenrollers te vangen en een einde te maken aan diefstallen tegen toeristen. Toerisme is de levensader van beide steden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.