Meer dan 15,000 toeristen doen mee aan Full Moon Party op Phangan Island

Phangan-eiland, Surat Thani –

Meer dan 15,000 toeristen namen deel aan de Full Moon Party op het eiland Phangan in Surat Thani.

De afdeling Public Relations van Sumui vertelde de Phuket Express dat de Full Moon Party deze maand is uitgesteld tot 6 maartth Tot maart 7th vanwege de Makha Bucha-boeddhistische feestdag waarin de verkoop van alcohol door de Thaise wet verboden was.

Veel toeristen waren echter dagen voor de religieuze feestdag op het eiland aangekomen voor hun vakantie. Er waren meer dan 15,000 Thaise en buitenlandse toeristen die op 7 maart meededen aan de Full Moon Partyth.

Het Phangan Marine Office zorgde voor de veiligheid om ervoor te zorgen dat alle passagiers op de veerboot naar het eiland reddingsvesten droegen en dat de boten niet overbelast raakten.

De politie van Koh Phangan patrouilleerde ook op het strand om misdaden te voorkomen. Er waren geen meldingen van grote incidenten of problemen.

******************************

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.