Zweedse man dood aangetroffen in tent op strand in Krabi

FOTO: 77 kaoded

Krabi-

Een Zweedse man is dood aangetroffen in een tent op Ao Nang Beach in Mueang Krabi.

De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat ze op dinsdag (7 maart) op de hoogte waren gebracht van het lichaamth) op Ao Nang-strand. Hulpdiensten en politie arriveerden kort daarna op het strand.

In de tent werd het lichaam gevonden van een 60-jarige Zweedse man. (De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van kennisgeving door de ambassade en de familie.)

De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat de Zweedse man minstens twee dagen voordat zijn lichaam werd gevonden stierf. In de tent werd geen teken van een worsteling of woordenwisseling gevonden. Binnen en buiten de tent werden lege bierflesjes en blikjes gevonden.

Buurtbewoners in de buurt vertelden de politie van Ao Nang dat de Zweedse man sinds 3 maart alleen in de tent verbleefrd. Hij werd voor het laatst gezien op 5 maartth nadat hij bier had gekocht in een winkel in de buurt.

Er werden zeer weinig persoonlijke bezittingen of bezittingen in de tent gevonden, maar de politie van Ao Nang ontdekte dat de Zweedse man vier dagen geleden op zijn persoonlijke Facebook plaatste dat zijn bezittingen waren meegenomen door een wilde aap in de buurt.

Het was onduidelijk waarom de man in een tent op een strand van Krabi woonde en zijn visumstatus werd niet meteen bekend gemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.