Politie op jacht naar hit and run-bestuurder in Rawai -VIDEO

Rawai-

De politie van Chalong is op zoek naar een bestuurder die de plaats van een ongeval ontvluchtte nadat hun auto een motor raakte in Rawai.

De camerabeelden zijn maandag (6 maart) vrijgegeventh). Het ongeval vond net na middernacht plaats op Wiser Road in Rawai en de beelden leken te laten zien dat de motor door de auto werd geraakt voordat de auto wegreed.

CCTV-beelden legden duidelijk het kenteken van de auto vast. De politie van Chalong zei echter dat ze het ongeval nog steeds onderzoeken om de bestuurder te vinden voor verdere juridische stappen.

De naam en toestand van de motorrijder die werd aangereden door de niet-geïdentificeerde hit-and-run-coureur werden niet vrijgegeven door relevante functionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.