Brandschade gebouw in Kata, geen gewonden gemeld

Kata-

Een brand heeft een gebouw in Kata beschadigd, maar er zijn geen gewonden gevallen.

De brandweerlieden van Karon vertelden de Phuket Express dat ze maandagochtend vroeg (6 maart) op de hoogte waren gebracht van de brand op de tweede verdieping van een vijf verdiepingen tellend gebouw in Kata.th).

Ze kwamen met een enkele brandweerwagen aan bij het gebouw en het duurde ongeveer een uur om de brand onder controle te krijgen. Er vielen geen gewonden, maar sommige wasmachines werden vernield. De precieze oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.