Ruiter overleden, vriendin gewond na motorongeluk in Thalang

Thalang-

  Een motorrijder kwam om het leven terwijl een vrouwelijke passagier, zijn vriendin, gewond raakte na een motorongeluk in de wijk Thalang.

De politie van Thalang werd zondagochtend (5 maart) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de kant van de Thep Krassattri Road in zuidelijke richting in het subdistrict Thep Krassattri.

Hulpdiensten arriveerden ter plaatse om de heer Thanongsak Raiyai, 25, uit Krabi te vinden, die ter plaatse al dood was verklaard. In de buurt vonden de reddingsteams de beschadigde motor en een beschadigd verkeersbord.

Zijn vriendin, de passagier, mevrouw Piyaphon Kittikunnatee, 30, die niet-levensbedreigende verwondingen had opgelopen en op de hoogte was, vertelde The Phuket Express dat haar vriend de controle over de motor verloor voordat hij tegen een verkeersbord botste. Het hoofd van meneer Thanonsak raakte de paal van het verkeersbord.

De politie van Thalang controleert echter camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval verder te onderzoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.