Duitse toerist verdrinkt op het eiland Samui

Samui-eiland –

Een Duitse toerist is verdronken bij een strand op het eiland Samui.

De politie van Bo Phut vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht dat een mannelijke buitenlandse toerist op maandag (6 maart) is verdronken op Chaweng Beach.th). Hulpdiensten en politie arriveerden op het strand.

De man werd door de politie geïdentificeerd als een 58-jarige Duitse man (de Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Zijn lichaam was al uit het water gehaald.

De politie van Bo Phut vertelde de Phuket Express dat de Duitser bij zijn vriendin was. In de middag gingen ze het water in. Zijn vriendin kwam eerder uit het water dan de Duitse man. Ze ging later terug naar het strand, maar ze kon haar vriendje niet vinden.

Een jetski-rijder vond het lichaam van de Duitse man voordat zijn lichaam werd geborgen. Hulpdiensten probeerden hem te helpen, maar faalden omdat ze zeiden dat de Duitser een tijdlang was verdronken.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.