Drie mensen gewond na motorval van heuvel in Patong

Patong-

Drie mensen zijn gewond geraakt nadat een motorfiets van een heuvel in Patong viel.

Reddingswerkers vertelden de Phuket Express dat ze op maandag (6 maart) op de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op een lokale weg in de buurt van het Patong House of Priests op de Patong-heuvel.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de motor en drie gewonden langs de steile helling van de heuvel. De politie van Patong, reddingswerkers en de lokale bevolking hielpen de drie gewonden van de heuvel te trekken. Ze werden uiteindelijk naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval was bij het ter perse gaan nog niet bekend.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.