Twee vrouwen gearresteerd in Phuket voor het illegaal verkopen van smokkelwaar en e-sigaretten

Phuket-

De politie van Phuket arresteerde twee Thaise vrouwen, een van hen is een 17-jarige tiener, voor het illegaal verkopen van gesmokkelde tabak en vapen.

De in beslag genomen artikelen omvatten 290 pakjes buitenlandse sigaretten, meer dan 300 flessen e-liquid navulling, 15 apparaten voor e-sigaretten, 66,920 baht in contanten en vele andere items. De verdachten, mevr. Ya, 47, en mevr. Porn, 17, werden gisteren, 4 maart, gearresteerd in hun woning in het Mueang-district van Phuket.

De politie van Phuket vertelde The Phuket Express dat de verdachten vorige maand eerder waren gearresteerd voor hetzelfde misdrijf. Deze keer worden ze aangeklaagd voor het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten, vapende vloeistoffen of tabaksgerelateerde producten, evenals de illegale invoer of het bezit van goederen die onbelast, beperkt of verboden zijn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.