Voormalige politieagent uit de Verenigde Arabische Emiraten gearresteerd op het eiland Phangan wegens vermeende brandstichting op het eiland Samui

Phangan-eiland, Samui-eiland, Surat Thani.

Een voormalige politieagent uit de Verenigde Arabische Emiraten is gearresteerd op het eiland Phangan wegens vermeende brandstichting op het eiland Samui in Surat Thani.

Een immigratiebeambte van Surat Thani vertelde gisteren (4 maart) aan de Phuket Expressth) dat zij en de politie van Samui de heer MUAJIB ALI SALIM SALEH ALKARBI, 40, een voormalige politieagent van de Verenigde Arabische Emiraten hebben gearresteerd. Hij is een gezochte verdachte van de provinciale rechtbank van Koh Samui in een arrestatiebevel uitgevaardigd op 3 maartrd.

Het incident zou op 2 maart hebben plaatsgevondennd om 1.35 uur stak een verdachte BMW- en Toyota-sedans in brand die geparkeerd stonden in het subdistrict Taling Ngam op het eiland Samui en die toebehoorden aan een slachtoffer dat alleen werd geïdentificeerd als meneer Anan.

De politie van Samui zette haar onderzoek voort en verklaarde dat CCTV-beelden leken te laten zien dat de heer MUAJIB op een motorfiets reed en naar verluidt de sedans in brand had gestoken.

De politie van Samui zei dat dhr. MUAJIB en dhr. Anan samenwerkten in een handel in tweedehands auto's voordat ze persoonlijke conflicten kregen die tot de brandstichting leidden.

De heer MUAJIB wordt beschuldigd van het plegen van brandstichting. De heer MUAJIB heeft de aanklachten op het moment van schrijven ontkend en is naar verluidt van plan om de aanklachten legaal aan te vechten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op [e-mail beveiligd]

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.