De zomer in Thailand begint officieel

Thailand -

De zomer in Thailand is zondag (5 maart) officieel begonnenth). Volgens de Thaise Meteorologische Dienst (TMD) zal het zomerseizoen naar verwachting midden mei eindigen.

De TMD heeft vrijdag (3 maart) een aankondiging gedaanrd), 2023. De TMD stelt dat de winter in Thailand wordt beëindigd en het zomerseizoen begint op zondag (5 maartth).

Overdag hebben de meeste gebieden in de hogere delen van Thailand continu warm weer. De minimale temperatuur zal 35 graden Celsius zijn. De noordelijke en noordoostelijke delen van Thailand zullen 's ochtends echter nog steeds koel weer hebben.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/