Phuket plant een kortere weg van Kathu naar Thalang om verkeer op Koh Kaew te vermijden

Phuket -

Phuket is van plan om een ​​kortere weg te maken van Kathu naar Sri Soonthorn in Thalang om een ​​enorm verkeersprobleem in Koh Kaew te vermijden.

De voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO), de heer Rewat Areerob, vertelde gisteren (2 maart) aan The Phuket Express dat drie beroemde Phuket-families, de heer Sanguan Kunwanich, de heer Kitti Saksritawee en de heer Ao Ekwanich, graag land doneren in Moo 4 Kathu, Moo 3 en Moo 7 in Sri Soonthorn voor openbaar gebruik om de kortere weg te maken.

De weg loopt van het Phuket Mining Museum in Kathu naar het Bang Neow Dum-reservoir in Baan Manik. De weg kan tijdens de spits een enorm verkeersprobleem in Koh Kaew vermijden.

********************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.