Nagemaakte merknaamoverhemdfabriek overvallen in Kathu

Kathu –

In Kathu werd een inval gedaan in een fabriek van nagemaakte merkhemden, waarbij drie verdachten werden gearresteerd.

Ambtenaren van de afdeling Intellectuele Eigendom vertelden de Phuket Express dat ze een inval hadden gedaan in een huis in een woonwijk in de Soi Kathu-waterval. In het huis vonden ze machines en apparatuur die werden gebruikt voor de productie van overhemden.

Ambtenaren deden ook een inval in twee nabijgelegen huizen waar ze duizenden nagemaakte merkoverhemden vonden. Er zijn drie verdachten aangehouden en namaakhemden in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Kathu gebracht voor verdere juridische stappen.

Ambtenaren van de afdeling Intellectuele Eigendom vertelden de Phuket Express dat er veel buitenlandse toeristen naar Phuket komen sinds de toeristische situatie is verbeterd. Er worden veel nagemaakte merkartikelen verkocht aan toeristen, wat het toeristische imago van Phuket heeft geschaad.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.