Nieuw-Zeelandse toerist gered nadat hij verdwaald was geraakt in de jungle van Phangan Island

Phangan-eiland, Surat Thani –

Een toerist uit Nieuw-Zeeland is gered nadat hij verdwaald was in een bos op het eiland Phangan in Surat Thani.

De toeristenpolitie van Samui vertelde de Phuket Express dat op maandag (27 februari).th) kregen ze bericht dat een 56-jarige toerist uit Nieuw-Zeeland vermist was. Zijn vrienden vertelden de politie dat hij op zondag (4 februari om 00 uur) vermist was in een resortth). Ze gingen naar buiten om hem te zoeken, maar faalden voordat ze om hulp riepen.

Ambtenaren, reddingsteams en lokale bewoners gingen op maandag (27 februari) op ​​zoek. Ze vonden een motorfiets die de onbekende toerist had gehuurd, geparkeerd bij een berg bij Kom Beach.

Om 9 uur werd de Nieuw-Zeelander op een kilometer van zijn motor veilig aangetroffen. Hij en zijn vrienden bedankten ambtenaren, stafleden en reddingsteams.

Dit vind je misschien leuk:

Drie buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze verdwaald waren in een bos op het eiland Phangan in Surat Thani.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.