Drie mensen gearresteerd met een pistool en drugs in Phuket

Phuket -

Drie verdachten zijn gearresteerd met een pistool, kogels en drugs in Phuket.

Een team van het Phuket Provincial Defense Office onder leiding van dhr. Jiradet Burarak heeft deze week drie verdachten gearresteerd. Dhr. Jiradet vertelde de Phuket Express dat bij hen een handpistool, 27 patronen, 15 methamfetaminepillen, 38 gram crystal methamphetamine en 0.04 gram ketamine in beslag werden genomen.

De aanhouding van deze drie verdachten kwam nadat agenten enkele dagen eerder een eerste aanhouding hadden verricht, zij vervolgden hun onderzoek en arresteerden later de andere twee.

De verdachten werden naar het politiebureau van Phuket City en het politiebureau van Wichit gebracht. De namen van de verdachten werden echter niet vrijgegeven door agenten.

Dit vind je misschien leuk:

In Thalang is een mannelijke verdachte aangehouden met 685 methamfetaminepillen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.