De Thaise politie zet haar optreden tegen buitenlandse motorcoureurs in Patong voort

Patong-

Nieuwsbrief:

De politie is doorgegaan met optreden tegen buitenlandse motorcoureurs in Patong.

De politie van Patong deed maandagavond (27 februari) aangifteth) dat ze een controlepost inrichtten na klachten op sociale media dat veel buitenlandse motorcoureurs nog steeds verkeershinder veroorzaken.

Veel buitenlandse motorcoureurs werden gearresteerd en veel motorfietsen in beslag genomen.

Dit vind je misschien leuk:

Twintig Franse motorcoureurs zijn gearresteerd na het veroorzaken van overlast.

In Patong zijn XNUMX buitenlandse chauffeurs gearresteerd omdat ze geen rijbewijs hadden.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

Een groep buitenlandse motorcoureurs werd naar verluidt gewaarschuwd voor overlast voordat er een gevecht met de lokale bevolking uitbrak op Bangla Road in Patong.

Twee buitenlanders en drie Thais zijn gearresteerd na ruzie over motorraces in Patong.

Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

Bij meer dan 500 motorongelukken in Phuket zijn in slechts twee maanden tijd buitenlandse toeristen betrokken, aldus relevante functionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.