Phuket Food Festival wordt dit weekend gehouden in Saphan Hin in Phuket Town

Phuket -

Deze maand wordt er weer een Phuket-foodfestival gehouden in Saphan Hin in Phuket Town.

De voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO), de heer Rewat Areerob, vertelde The Phuket Express dat het festival genaamd 'Roi Nat Yat Dai' onder het concept 'Eat Under Lights, Release Your Heart into the Sea' valt.

Er zullen veel lokale eetkraampjes en concerten zijn van lokale Thaise zangers tijdens het driedaagse evenement van 3 maart tot 5 maart 2023 vanaf 4:00 uur in Saphan Hin in Phuket Town.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.