70 babyzeeschildpadden komen uit en gaan de zee in in Phang Nga

Phang Nga-

Zeventig baby-lederschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn de zee in gegaan in Phang Nga.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat een lederschildpad moeder op 116 januari 3 eieren heeft gelegd.rd vorige maand.

Gisteren (28 februari) zijn 70 baby-lederschildpadden met succes uit hun eieren gekomen. De babyschildpadden gingen toen terug naar hun huis in de zee.

Drieënveertig eieren zijn niet uitgekomen. Drie van de babyschildpadden stierven helaas na het uitkomen.

Dit vind je misschien leuk:

Zevenentachtig baby-lederschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn de zee in gegaan in Phang Nga.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.