Jaarlijks Phuket Heroines' Festival officieel aangekondigd

Phuket -

Het jaarlijkse Phuket Heroines' Festival is officieel aangekondigd en het zal groter en specialer zijn dan voorheen, zeiden de autoriteiten van Phuket.

Afgelopen weekend werd er een persconferentie gehouden in het Thalang Historical Park in Baan Reang, Thep Krasattri, district Thalang.

De voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organization, de heer Rewat Areerob, vertelde de Phuket Express dat het festival zal worden gehouden van 13 maart tot 15 maartth, 2023 vanaf 5:00 uur in het Thalang Historical Park in Thep Krasattri. Dit jaar wordt het groter en specialer dan voorheen, aldus Rewat.

Het belangrijkste moment van het evenement is de historische uitvoering van de Thao Thep Krasattri en de Thao Si Soonthorn. De twee heldinnen en de voorouders van Phuket vochten en offerden zich moedig op voor de bescherming van het land waarop velen nog steeds vreedzaam wonen. De beroemde Thaise zangeres en actrice Gam Witchayanee en Nui Sugira zullen worden gepresenteerd als de twee heldinnen in een re-enactment.

Er zullen nog veel meer activiteiten zijn zoals traditionele licht- en geluidsoptredens, de verkoop van diverse producten en lokale gerechten uit Phuket met meer dan 200 kramen, en nog veel meer.

De directeur van de Tourism Authority of Thailand Phuket Office (Phuket TAT), de heer Lertchai Wangtrakundee, vertelde de Phuket Express dat het festival ook bedoeld is om lokaal en cultureel toerisme te stimuleren.

Chinese toeristen zijn een nieuwe generatie die geïnteresseerd is in lokaal en cultureel toerisme, voegde Lertchai eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.