Van de redactie: onze contactgegevens zijn bijgewerkt

Hallo TPN-medialezers,

Ik wil even de tijd nemen om onze gewaardeerde lezers te informeren dat we onze contactgegevens op al onze platforms hebben bijgewerkt.

U kunt onze hoofdcontactpagina hier vinden, hoewel deze enigszins kan veranderen, afhankelijk van waar u ons leest, of het nu onze Thaise taal is, Phuket, Pattaya of nationaal nieuws.

Toen we in 2017 begonnen, hadden we nooit verwacht dat we zouden groeien naar het niveau dat we nu hebben en we danken al onze lezers oprecht voor hun aanwezigheid op deze reis. We waren in het begin slechts een enkele sociale media-pagina en een Gmail-adres, maar onze omvang en groei hebben ons nu op het niveau gebracht dat ons eerdere Gmail-adres met pensioen gaat.

Als gevolg hiervan zullen onze belangrijkste e-mailadressen nu onze domeinen weerspiegelen, zoals [e-mail beveiligd] or [e-mail beveiligd]. Volledige details staan ​​op de contactpagina's van elke website.

We blijven het Gmail-adres voorlopig controleren, maar vragen onze lezers, adverteerders, sponsors en klanten om in de toekomst hun contactgegevens voor ons bij te werken.

Dank u voor uw steun.

Adam Judd, mede-eigenaar, TPN Media, februari 2023

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.