Zwart water gevonden dat naar Karon Beach stroomt

Karon-

De lokale bevolking dringt er bij de autoriteiten op aan om onderzoek te doen nadat er bij Karon Beach stinkend zwart water in de zee was gestroomd.

Op zondag (26 februari)th) waren bewoners en toeristen aan het spelen in de zee bij Karon Beach bij het Nong Harn-meer. Ze kwamen uit de zee nadat er veel zwart water was gevonden dat de zee in stroomde. Het zeewater werd toen zwart en stonk.

Locals vertelden de Phuket Express dat dit niet de eerste keer was. Sinds vrijdag (24 februari) stroomt er vuil water in zeeth). Ze geloven dat het vuile water naar verluidt zonder enige behandeling wordt geloosd van bedrijven in de buurt.

Buitenlandse toeristen vertelden de Phuket Express dat dit niet mag gebeuren in deze toeristische bestemming waar veel strandgangers en zwemmers het strand bezoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.