Phuket Airport viert nieuwe route vanuit Zuid-China

Phuket-

Phuket International Airport verwelkomde met open armen een Chinese vlucht van Hainan Airlines die vanuit het zuidelijkste deel van China vloog.

Op 24 februari om 6.50 uur landde een Boeing 737-800 van Hainan Airlines met vluchtcode HU465 op Phuket International Airport (HKT) na het voltooien van een nieuwe route vanaf Guangzhou Baiyun International Airport (CAN).

Guangzhou Baiyun International Airport is de internationale luchthaven die Guangzhou bedient, de hoofdstad van de Zuid-Chinese provincie Guangdong.

De Airport of Thailand Ground Services (AOTGA) verzorgde grondafhandelingsdiensten voor vlucht HU465 op de internationale luchthaven van Phuket.

Hainan Airlines is volgens rapporten de 55e klant van een luchtvaartmaatschappij die diensten van AOTGA ontvangt.

De Chinese passagiers werden verwelkomd met een glimlach en een spandoek met de tekst “Viering van de eerste vlucht van Hainan Airlines van Guangzhou naar Phuket.

Volgens de medewerkers van de luchthaven is Hainan Airlines een Chinese luchtvaartmaatschappij die een vijfsterrenbeoordeling heeft gekregen van Skytrax, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd adviesbureau dat gespecialiseerd is in onderzoek, beoordelingen en beoordelingen van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. De luchtvaartmaatschappij exploiteert meer dan 5 binnenlandse en internationale routes en is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij in China.

Vanaf nu zullen er vijf vluchten per week zijn tussen Guangzhou Baiyun International Airport en Phuket International Airport.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op [e-mail beveiligd]

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.