Meer dan 2,400 Europese toeristen van cruiseschip arriveren op het eiland Samui voordat ze naar Sri Racha gaan

Samui-eiland, Surat Thani –

Een cruiseschip arriveerde op het eiland Samui met meer dan 2,400 Europese passagiers dat naar verwachting minstens vijf miljoen Baht zal opbrengen voor een eendaagse reis voordat het naar Sri Racha in Chonburi gaat.

Dat heeft het Public Relations Office van Samui gisterenochtend (25 februari) aan de Phuket Express verteldth) om 10:00 uur arriveerde het cruiseschip Mein Schiff 5 bij Na Thon Pier. In totaal kwamen 2,409 toeristen uit Europa en 924 scheepsbemanningsleden aan op het eiland voor de eendaagse reis.

Ze bezochten een olifantenkamp, ​​tempels, stranden, lokale bedrijven en rubbertapboerderijen. Sommige mensen bezochten de Ang Thong-eilanden in de buurt.

De eendaagse reis heeft volgens Samui-functionarissen minstens vijf miljoen baht opgeleverd. Het cruiseschip vertrok om 6:00 uur vanaf het eiland Samui op weg naar de Laem Chabang-pier in Sri Racha.

Dit vind je misschien leuk:

Een cruiseschip arriveerde in Sri Racha met meer dan 2,200 passagiers dat volgens relevante functionarissen 22 miljoen Baht zal opbrengen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.