Langs Kamala Beach Road worden lichtmasten met zonnecellen geïnstalleerd

kamala-

Langs de Kamala Beach-weg zullen lichtmasten met zonnecellen worden geïnstalleerd.

De voorzitter van de Kamala Sub-District Organization Administration (SOA), de heer Jutha Dumluck, vertelde de Phuket Express dat de provincie een budget van 2,967,000 Baht heeft gesteund om Kamala voor toerisme te ontwikkelen.

De heer Jutha vertelde de Phuket Express dat ze plannen hebben om 43 sets zonnecelpalen te installeren langs de Kamala Beach-weg (Layi - Naka Lay Road) in Kamala. De installatie zal naar verwachting in september volgend jaar, 2024, worden uitgevoerd.

Veel lokale bewoners en toeristen maken gebruik van de weg die momenteel niet genoeg verlichting heeft en veel verkeersongevallen heeft veroorzaakt. Wanneer het lichtmastenproject is voltooid, zal dit de veiligheid voor weggebruikers vergroten en de verbinding tussen gemeenschappen verbeteren voor een betere economie en toerisme, zei Jutha.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.