Onroerend goed: onroerend goed in Phuket beschikbaar in Mission Hills, 1+ Rai, geweldig voor golfers

Een rai plus (1888 m²) kavel in Phuket te koop! Dit is direct in een prachtige golfbaangemeenschap!

Details:

Met weg, kracht.
Uitzicht op zee en op de golfbaan vanaf de bovenste verdieping van de villa.
Privé, rustig
5.5 miljoen THB
Meer foto's hieronder

Locatie:

In een kleine ontwikkeling
Op Mission Hills-golfbaan

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of bekijken van deze woning, het zien van meer foto's of het verkopen van uw eigen woning, bel dan 088-9272454 (Punnipa) of voeg Line ID toe: punnipa29 of e-mail [e-mail beveiligd]

Voor meer informatie over hoe we UW eigendom kunnen vermelden en de aandacht kunnen trekken op het lokale nieuws, KLIK HIER.

Voor meer lokale onroerend goed aanbiedingen, klik hier.

Klik hier om deze woninglijst afzonderlijk te bekijken.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/