Onroerend goed: Phuket Land te koop, 7+ Rai met weids uitzicht op de Andamanse Zee

Locatie: Baan Mai Khao, Thalang, Phuket, Thailand 83150 

GPS-locatie: 8.153912, 98.321506 

Stelt u zich eens voor dat u uw droomvilla, -resort of -appartement bouwt op een zacht glooiend terrein van 7+ Rai met een weids uitzicht op de Andamanse Zee en het schiereiland Thalang. Deze toplocatie ligt tussen de Yacht Haven Marina en Mai Khao Beach, op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven, The Blue Canyon Golf Resort, en op slechts 15 minuten van het zeer gewilde United World College Thailand en het Thanyapura Sports Complex. . Het land heeft een brede verharde weggevel en stroom naar het perceel, waardoor het de perfecte setting is voor uw volgende project.  

Geprijsd op 42,000,000 THB, dit werkelijk ruime en pittoreske land is een zeldzame kans die u niet mag missen. 

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of bekijken van deze woning, het zien van meer foto's of het verkopen van uw eigen woning, bel dan 088-9272454 (Punnipa) of voeg Line ID toe: punnipa29 of e-mail [e-mail beveiligd]

Voor meer informatie over hoe we UW eigendom kunnen vermelden en de aandacht kunnen trekken op het lokale nieuws, KLIK HIER.

Voor meer lokale onroerend goed aanbiedingen, klik hier.

Klik hier om deze woninglijst afzonderlijk te bekijken.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/