Man gearresteerd met 685 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

In Thalang is een mannelijke verdachte aangehouden met 685 methamfetaminepillen.

De Phuket City Police vertelde de Phuket Express dat ze deze week de heer Weerasak 'X' Nilawong, 34, uit Thalang hebben gearresteerd.

Hij werd gearresteerd in een kamer van een hotel in Sri Soonthorn. Bij hem werden 685 methamfetaminepillen in beslag genomen in een huis in Sri Soonthorn.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.