Bar in Phuket-stad overvallen wegens naar verluidt openen en verkopen van alcohol na de wettelijke sluitingstijd

Phuket -

Wetshandhavers deden een inval in een bar in de stad Phuket nadat deze naar verluidt illegaal alcohol had geopend en verkocht na de wettelijke tijd.

Een team van agenten van het district Mueang Phuket en de politie van Phuket heeft vandaag (23 februari) na middernacht een inval gedaan in een bar aan Chana Jaroen Road in het subdistrict Talad Yai.rd).

In de bar werden meer dan 200 mensen aangetroffen.

De Phuket City Police vertelde de Phuket Express dat ze de heer Wisarut, 27, een barmanager, hadden gearresteerd. Hij kon de agenten geen legale balievergunning voorleggen. Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van het openen van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd.

De inval kwam nadat agenten klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat de bar na de wettelijke sluitingstijd openging.

Wetshandhavers hebben hun inspectie van uitgaansgelegenheden in Patong voortgezet na klachten van bezorgde burgers over opening na de wettelijke sluitingstijden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.