TAT leidt 'Amazing New Chapters' roadshow naar belangrijke Chinese steden

PERSBERICHT:

Bij de roadshow, waarbij 61 Thaise toeristenleveranciers betrokken zijn, worden Shanghai, Chengdu en Guangzhou bezocht, en wordt een campagne gelanceerd die speciaal voor de Chinese markt is gemaakt.

Bangkok, 21 februari 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) leidt 61 Thaise toerismeleveranciers, waaronder hotels, resorts, touroperators, DMC's, attracties en luchtvaartmaatschappijen, op de 'Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023', die gisteren in Shanghai begon en zal bezoek ook Chengdu op 22 februari en Guangzhou op 24 februari.

Dat zei ZE de heer Phiphat Ratchakitprakarn, de minister van Toerisme en Sport van Thailand “Onze dank gaat uit naar de Chinese regering voor het aanhoudende vertrouwen in Thailand als favoriete vakantiebestemming en voor het opnemen van het koninkrijk in de 20 pilotbestemmingen voor de hervatting van groepsreizen vanuit China. Evenzo danken we Chinese reizigers dat ze Thailand blijven kiezen voor hun vakantie. Thailand en het Thaise volk staan ​​klaar om alle Chinese reizigers een warm welkom te heten, die tijdens hun verblijf verzekerd kunnen zijn van strikte veiligheids- en gezondheidsmaatregelen en service van hoge kwaliteit.”

De 'Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023' heeft tot doel zakelijke discussiemogelijkheden tussen de Thaise leveranciers en Chinese toerismeprofessionals te vergemakkelijken en te verbeteren, en zal naar verwachting resulteren in het sluiten van toeristische zakelijke deals. Tegelijkertijd zal de roadshow de Chinese toeristenindustrie en relevante media in de bezochte steden voorzien van een update over de toeristische situatie in Thailand en toeristische informatie.

Een ander doel is om meer bewustzijn te creëren onder Chinese reizigers in Thailand en hen aan te moedigen Thailand te bezoeken om te genieten van het enorme aanbod aan kwaliteitsvolle toeristische ervaringen die het koninkrijk te bieden heeft.

In elk van de drie bezochte steden – Shanghai, Chengdu en Guangzhou – zal er een Thailand Product Update-presentatie zijn, een marktbriefing over de Chinese markt voor de Thaise toeristenaanbieders en de introductie van de 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook' campagne speciaal toegesneden op de Chinese markt.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei “TAT promoot Thailand in het kader van de campagne 'Visit Thailand Year: Amazing New Chapters' in 2022 en blijft dit doen in 2023, om de toeristische sector van het koninkrijk in alle dimensies nieuw leven in te blazen en om alle toeristen zinvolle reiservaringen te bieden. Dit is speciaal gemaakt voor de Chinese markt 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook' De campagne heeft tot doel het marktvertrouwen verder op te bouwen en te herhalen dat Thailand een favoriete bestemming blijft voor Chinese reizigers, waar ze altijd een fijne en vreugdevolle vakantie zullen hebben.”

In het 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook', wat zich letterlijk vertaalt naar 'hoe meer men naar Thailand reist, hoe meer plezier ze genieten', zal TAT samenwerken met strategische partners in heel China – zowel online als offline – om een ​​verscheidenheid aan hoogwaardige toeristische producten en diensten te promoten, die gericht zijn op exclusiviteit en uitmuntendheid en die inspelen op de huidige levensstijl van verschillende Chinese reissegmenten, zoals hypermillennials, gezinnen, werk en luxe zilver.

Nu de Chinese markt blijft aantrekken, verwacht TAT dat de roadshow Thailand zal helpen zijn doel te bereiken om 5 miljoen Chinese toeristen te verwelkomen in 2023.

Van 1 januari tot 15 februari 2023 registreerde het koninkrijk 161,540 Chinese toeristen. In de drie maanden van januari tot maart 2023 zullen in totaal 2,000 vluchten 445,655 zitplaatsen bieden vanuit verschillende Chinese steden naar Thailand – waaronder Shanghai, Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Chengdu, Xiamen en Kunming – en de TAT voorspelt 300,000 Chinezen naar Thailand. bezoek in deze periode.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.