Verdachte gearresteerd met 13,000 methamfetaminepillen bij Phuket Checkpoint

Phuket -

Een verdachte is gearresteerd met 13,000 methamfetaminepillen bij Phuket Checkpoint.

Dat heeft de politie van Tha Chatchai gisteren (19 februari) aan de Phuket Express verteldth) dat op vrijdag (17 februarith), werd een verdachte sedan tegengehouden bij het Phuket Checkpoint in het subdistrict Tha Chatchai, Thalang. De chauffeur was de heer Tanapat 'Ball' Plodkam, 36 uit Phatthalung.

In de sedan werd een handgemaakt pistool, 22 kogels, 13,930 methamfetaminepillen, 134.85 gram crystal methamphetamine, 0.327 gram ketamine en 0.552 gram ecstasy gevonden.

Ball gaf tegenover de politie toe dat hij was ingehuurd om de drugs op te halen bij een verkeersbord op de Southern Seaboard Road (weg nr. 44) in Phra Sang, Surat Thani en ze af te leveren op een afleverlocatie in Phuket. Ball werd naar het politiebureau van Than Chatchai gebracht voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.